В края на февруари приключи петото издание на менторската програма на

...
В края на февруари приключи петото издание на менторската програма на
Коментари Харесай

Сдружение „Дамски форум“ обяви старта на новата менторска програма

В края на февруари завърши петото издание на менторската стратегия на Сдружение „ Дамски Форум “ под мотото „ Кръгът на триумфа “. От началото на март пък стартира набирането на претенденти за идващото издание на програмата.

В нея могат да вземат участие дами, които започват или към този момент са стартирали кариера или бизнес, като по този метод получават шанса да работят за своето личностно и професионално развиване и да се учат от опита и препоръките на едни от най-изявените бизнес дами в България.

В рамките на програмата с изключение на самостоятелното менторство има групови модули по тематики, потребни за бизнеса, като правни основи, бизнес проект, маркетинг тактики, имидж и известност, финансово обмисляне и други

Програмата е неповторима по рода си с това, че достъпът до нея е безплатен след кандидатстване с формуляр и мотивационно писмо. Кандидатурите се правят оценка от УС на Сдружение „ Дамски Форум “ и задграничните сътрудници на организацията от стратегия „ Одисей “. От предходната година приключилите Менторска стратегия сътвориха и Алумни Клуб за следващо развиване и обмяна на опит и хрумвания.  

За петте години от първото издание на програмата, през менторство са минали над 150 дами от бизнеса, организации с нестопанска цел или обществения бранш, които получават опция да израснат персонално и професионално. 

Повече информация и апликационна форма можете да намерите тук.

В продължение на 10 месеца през миналата година 28 двойки ментори и млади дами работиха дружно, с цел да изградят и развият познания и умения, потребни за разширението на хоризонтите и култивирането на самочувствие и убеденост у младите дами в бизнеса и обществото.

Специални посетители на заключителното събитие в изобретателното пространство на S.P.A.C.E Productions Sofia бяха Саша Безуханова – бизнес водач, ангел-инвеститор и човеколюбец, създател на платформата MOVE.BG, и Десислава Тошева, притежател и основен дизайнер на Модна къща Caviar Couture. През призмата на персоналния си опит в развиването на бизнес двете дами подчертаха, че за триумфа са нужни преди всичко ясно сложени цели, а наличието на наставник като консултант и съветник е скъпо.



Председателят на „ Дамски Форум “ Диана Митева и главният уредник и подстрекател на програмата Ани Шакарян откриха събитието с послание към ментори, участници и алумни.

В събитието участваха и дамите от Alumni Club Ladies Forum, лекторите в обучителните модули и инфлуенсърите, които поддържаха програмата през миналата година.

Economic.bg е медиен сътрудник на събитието.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР